Verzenden 

 

Sea Salt beauty & fashion hanteert geen verzendkosten vanaf 150 euro. De verzendkosten onder de 150 euro bedragen 6,95 voor een pakket en 4,50 voor een brievenbus pakket. 

 

Uw bestelling wordt netjes verpakt en met track en trace verzonden zodat u er op kunt rekenen dat het in goede conditie wordt geleverd. De producten van Sea Salt beauty&fashion worden verzonden via PostNL of DHL.

 

Ons streven is een levertijd binnen 1 - 3 werkdagen.

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Wanneer een product niet voorradig is wordt de klant doormiddel van e-mail of whatsapp op de hoogte gesteld.

 

 

 

 

Retourneren 

 

Wij hopen uiteraard dat u blij bent met uw aankoop! Is dit niet het geval? De bestelde items mogen geruild of geretourneerd worden binnen 7 dagen; ongedragen, onbeschadigd, in de originele verpakking op een deugdelijke manier verpakt en voldoende gefrankeerd. Tenzij anders vermeld. 

 

Meld je retour aan d.m.v een e-mail te sturen naar info@seasaltbeautyandfashion.nl. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Het verzendrisico van het retourneren is voor de koper. Sea Salt raadt de klant aan om het artikel te retourneren met track en trace. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons aangenomen. Na ontvangst van de retourzending zal Sea Salt beauty&fashion binnen 5 werkdagen het aankoop bedrag terugstorten. 

 

Product- en/of leverfouten dienen binnen 24 uur na ontvangst met omschrijving aan ons gemeld te worden. Artikelen met korting, sale items, sieraden en producten van Marc Inbane mogen NIET geretourneerd worden. Party items (items met pailletten en glitters) mogen niet geruild of geretourneerd worden. 

 

Retouradres:

Sea Salt beauty&fashion

Smalleweg 45B 

5741JM Beek en Donk
Nederland